Çoğumuzun kabağı sevmediği bir gerçek ancak yemeğe çok fazla tadını vermeyince sanki daha yenilesi:) Bugün size hafif, sağlıklı ve lezzetli bir tarif vermek istedim.
Hi! I like to spend my time in the kitchen!:) I hope that when you finished to read this, you want to prepare it your kitchen:)
Many of us don't like squash but if you prepare it differet tastes, ıt becomes eatable. I will give you very light, healty and delicious recipe.
Bu güzel tarif için:
- 4 adet kabak
- 2 orta boy domates
- 1 orta boy soğan
- 2 yemek kaşığı pirinç
- 4 adet sarımsak
- 2 büyük çay bardağı kaynamış su
- 1 silme tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı şeker
- 1,5 çay bardağı zeytinyağı
- bir tutam maydonoz
- yuvarlak kesilmiş portakal
- 4 squash
- 2 tomatoes
- an onion
- 2 tablespoon of rise
- 2 tea cup of boiled water
- a teaspoon of salt
- half teaspoon of sugar
- 1,5 tea cup of olive oil
- 4 pieces of garlic
- a pinch of parsley
- round cut orange
Bu sürede biz domatesi irice,sarımsakları da dörde bölecek şekilde doğruyoruz.Pirincimizi yıkıyoruz.On dakika dolunca hepsini içine ekliyoruz.Üzerine tuz ve şekeri de serpip,kaynamış suyu ekleyip üzerini kapatıyoruz.
Yaklaşık 40 dakika sonar hazır ama siz kabaktan bir parça alıp yumuşadığını hissedene kadar pişirin lütfen. Afiyet olsun!:)
Prepare: Chopping onions, add 1.5 tea cup of oil and cooking.Peeling squash and round chopping it. Add it. And stew.
Chopping tomatoes and garlic, washing the rice. Add all. And add salt, sugar boiled water.
About 40 mins cooking for. Taste the pumpkin if it is soft it means ready to eat!:)
Enjoy!
MmMmmmmMmm harika görünüyor ellerine sağlık :)
YanıtlaSilSevgili makyaj böcüsü afiyet olsun!:))
SilBunlar olmasa eksik kalırdı bir şeyler. Muhteşem aşçı! !!
YanıtlaSilAh insanın böyle bir Örneği olunca..:)
YanıtlaSilÖpüyorum çok!:)